Výprava za španělskou kuchyní

Ve čtvrtek 9. dubna zamířili studenti španělštiny z tercie A a B poprvé za poznáváním španělské kuchyně do restaurace Pata Negra. Velmi se těšili, a tak mě zajímalo, jestli tato výprava splnila všechna očekávání. A tady jsou jejich reakce:

Už mě nikdo neošidí při výběru pravé španělské šunky!Samuel Zuštík
Pata Negra

Líbilo se mi, že nás pan majitel zapojil do své přednášky a nechal nám kolovat některé zajímavé ingredience, ze kterých vaří a které si dováží přímo ze Španělska, např. šafrán. - Tereza Vysoudilová

Pata Negra
Mě oslnila tortilla de patatas a ensaladilla rusa s tuňákem.Ivona Novobílská

Docela mi chutnalo, ale mohlo tam být méně zeleniny... :-) - Daniel Karch

Mile mě překvapila španělská šunka a polévka gazpacho. Těším se, až si ji v létě připravím!Katka Chrápková
Pata Negra

Pata Negra
Já jsem se zamilovala do paelly a choriza, zato gazpacho mě zklamalo.Jana Geržová

Na vlastní oči jsem si mohl prohlédnout a okusit pravé španělské tapas, nejlepší byl jamón serrano. - Jirka Lednický

Nenapadlo by mě, že mi španělská kuchyně bude až tak chutnat! - Mariana Zaškolná


Použijte prosím moderní prohlížeč (např. Google Chrome, Mozilla Firefox nebo Microsoft Edge).